HAMZA KÜRŞAT AYVATOĞLU HAKKINDA EV HAPSİ KARARI VERİLDİ! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 10:39

HAMZA KÜRŞAT AYVATOĞLU HAKKINDA EV HAPSİ KARARI VERİLDİ!

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayımlanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 şüpheli serbest bırakıldı.

HAMZA KÜRŞAT AYVATOĞLU HAKKINDA EV HAPSİ KARARI VERİLDİ!
Son Güncelleme :

30 Mart 2021 - 3:38

1630 Okuma

Ayvatoğlu ile birlikte 6 zanlı hakkında adli kontrol uygulanması kararlaştırıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren zanlılardan biri savcılıkça serbest bırakıldı.

Savcı, ifade sonrasında Ayvatoğlu, Ayhan O. ve Onur S’yi, “uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama”, Mehmet Yağız M’yi “uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama” ve “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme”, Ufuk K’yi “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme”, Melih D’yi ise “şantaj” suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk etti.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğince sorgulanan şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adli kontrol kapsamında tüm zanlılara yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Hakimlik ayrıca Ayvatoğlu ve Ayhan O’nun “konutu terk etmemesine”, diğer şüphelilerin ise haftada 2 gün kolluğa imza vermesine hükmetti.

BAŞSAVCILIK KARARA İTİRAZ ETTİ

Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, sulh ceza hakimliğinin, şüphelileri serbest bırakmasına itirazda bulunulduğu bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.