MERSİN’DE PKK/KCK OPERASYONUNA 7 TUTUKLAMA | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 19:00

MERSİN’DE PKK/KCK OPERASYONUNA 7 TUTUKLAMA

Mersin’de terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda eylem hazırlığı içinde oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişiden 7’si tutuklandı.

MERSİN’DE PKK/KCK OPERASYONUNA 7 TUTUKLAMA
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 19:03

1630 Okuma

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 19 Mart’ta merkez Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ile Tarsus ve Silifke ilçelerinde Nevruz Bayramı öncesinde eylem ve etkinlik yapacakları değerlendirilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 kişi gözaltına alınırken, adreslerde çok sayıda dijital malzeme ve doküman ele geçirildi.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 7’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.