SON DAKİKA… ÇERKEZKÖY KAYMAKAMI ABBAN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 23:29

SON DAKİKA… ÇERKEZKÖY KAYMAKAMI ABBAN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

SON DAKİKA… ÇERKEZKÖY KAYMAKAMI ABBAN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Son Güncelleme :

27 Mart 2021 - 21:05

2190 Okuma

Konuyla ilgili İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin paylaşımı şu şekilde;

İçişleri Bakanlığı olarak kamu düzeninin tesisi amacıyla yürüttüğümüz birçok önemli görevin yanı sıra salgın hastalıkla mücadele sürecinde salgının yayılımını önlemek için başta denetim faaliyetleri olmak üzere sahada etkin bir şekilde görev icra edilmektedir.

Koronavirüs salgınına dair denetim faaliyetleri vali ve kaymakamların koordinesinde ve bizzat iştiraki ile başarıyla sürdürülmekle birlikte zaman zaman sürecin getirdiği olumsuz davranışlara da üzülerek şahit olunmaktadır.

TASVİP ETMEDİĞİMİZ BİR DİYALOG

Bu kapsamda, Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere aykırı davrandığı açıkça belirli olan bir işyerine görevinin gereği olarak müdahale ederken tasvip etmediğimiz bir diyaloğa giren Kaymakamımız hakkında ilgili birimlerimizce gerekli soruşturma başlatılmıştır.

NE OLMUŞTU?

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın ilçede yürütülen koronavirüs denetimi sırasında bir dükkanda vatandaşa yaptığı uyarıda kullandığı dil büyük tepki çekmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.