SIĞINMACILARI DARP EDİP TÜRKİYE’YE GÖNDERDİLER! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 01:37

SIĞINMACILARI DARP EDİP TÜRKİYE’YE GÖNDERDİLER!

Kırklareli’nde yakalanan 7 sığınmacı, Bulgaristan hudut birliklerince darbedildikten sonra Türkiye’ye gönderildiklerini ileri sürdü.

SIĞINMACILARI DARP EDİP TÜRKİYE’YE GÖNDERDİLER!
Son Güncelleme :

27 Mart 2021 - 10:59

1660 Okuma

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Kızılcıkdere köyünde sığınmacıların olduğu bilgisini aldı. Ekipler, söz konusu bölgede Filistin, Tunus ve Suriye uyruklu 7 sığınmacıyı yakaladı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen sığınmacılar, İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Yabancı uyruklular, ifadelerinde Bulgaristan’da polis tarafından yakalandıklarını, darbedilerek değerli eşyaları alındıktan sonra Türkiye tarafına bırakıldıklarını öne sürdü.

İşlemleri tamamlanan sığınmacılar, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.