SON DAKİKA: FETÖCÜ’CÜLER KKTC’DEN TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 16:49

SON DAKİKA: FETÖCÜ’CÜLER KKTC’DEN TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ

Haklarında FETÖ üyeliğinden tutuklama kararı bulunan İsmail Okkalı ve Ayşe Özalp, MİT ve Emniyetin ortak operasyonuyla KKTC’den Türkiye’ye getirildi.

SON DAKİKA: FETÖCÜ’CÜLER KKTC’DEN TÜRKİYE’YE  GETİRİLDİ
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 19:45

1440 Okuma

Fetullahçı Terör Örgütü’yle (FETÖ) mücadele hem yurt içinde hem de yurt dışında devam ediyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, hakkında İzmir 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ üyesi olma suçundan tutuklama kararı bulunan İsmail Okkalı 17 Mart’ta, hakkında Adana 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından aynı suçtan tutuklama kararı verilen Ayşe Özalp 24 Mart’ta KKTC’de yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

İsmail Okkalı’nın, örgütün Türk Silahlı Kuvvetlerindeki mahrem yapılanmasında “örgüte ev temin eden” kişilerden olduğu belirtildi.

FETÖ ŞÜPHELİSİ ESKİ HAKİM TUTUKLANDI 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.