MSB DUYURDU: PENÇE KAPLAN BÖLGESİNDE 6 PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

1 Mayıs 2024 - 18:53

MSB DUYURDU: PENÇE KAPLAN BÖLGESİNDE 6 PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, “Teröristle mücadelemiz etkili ve kararlı şekilde sürüyor! Irak kuzeyindeki Pençe Kaplan bölgesinde tespit edilen ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 6 PKK’lı terörist, ateş destek vasıtalarımızla etkisiz hale getirildi.” açıklamasında bulundu.

MSB DUYURDU: PENÇE KAPLAN BÖLGESİNDE 6 PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 12:43

1770 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı, teröristle mücadelenin etkili ve kararlı bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, “Irak kuzeyindeki Pençe Kaplan bölgesinde tespit edilen ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 6 PKK’lı terörist, ateş destek vasıtalarımızla etkisiz hale getirildi.” açıklamasında bulundu.

Teröristle mücadelemiz etkili ve kararlı şekilde sürüyor! Irak kuzeyindeki Pençe Kaplan bölgesinde tespit edilen ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 6 PKK’lı terörist, ateş destek vasıtalarımızla etkisiz hâle getirildi.#MSB #TSK pic.twitter.com/L75DtDi6Pg

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) March 25, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.