FETHİYE’DE HAFRİYAT YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 2 YARALI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 20:24

FETHİYE’DE HAFRİYAT YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 2 YARALI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkan hafriyat yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

FETHİYE’DE HAFRİYAT YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 2 YARALI
Son Güncelleme :

22 Mart 2021 - 6:38

2580 Okuma

Edinilen bilgiye göre Selim İnanç idaresindeki 66 AAV 105 plakalı hafriyat yüklü kamyon, Patlangıç Mahallesi Ölüdeniz-Fethiye yolunda bir marketin önüne devrildi. Kazada, kamyon sürüsü Selim İnanç (54) ile kamyondaki Mustafa Çolak (43) yaralandı.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istemesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince, Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle çevrede büyük panik yaşanırken, markette de hasar oluştu. Kazanın ardından kamyon, vinç yardımıyla devrildiği yerden kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.