YUNANİSTAN’A KAÇMAK İSTEYEN PKK’LILAR YASAK BÖLGEDE YAKALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 08:02

YUNANİSTAN’A KAÇMAK İSTEYEN PKK’LILAR YASAK BÖLGEDE YAKALANDI

PKK’lı teröristler Yunanistan’a geçmek isterken Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Paşaköy 1’nci derece askeri yasak bölgesinde yakalandı.

YUNANİSTAN’A KAÇMAK İSTEYEN PKK’LILAR YASAK BÖLGEDE YAKALANDI
Son Güncelleme :

15 Mart 2021 - 16:55

1700 Okuma

Edirne”nin İpsala ilçesine bağlı Paşaköy 1’nci derece askeri yasak bölgede, Yunanistan’a  geçmek isteyen, 2  PKK’ lı yakalandı.

Gözaltına alınan 2 PKK ‘lıdan  A.Y.’nin, ‘silahlı terör örgütü kurma, yönetme ve üye olma’, E.A.,’nın ise ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan yargılanması olduğu bildirildi.

Edirne’de güvenlik güçleri, İpsala ilçesine bağlı Paşaköy 1’nci derece askeri yasak bölgede Meriç Nehri üzerinden Yunanistan’a kaçmaya çalışıldığı ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren ekipler askeri bölgeye düzenledikleri operasyonla 2  şüpheliyi yakaladı. Yapılan soruşturmada  A.Y’nin ‘silahlı terör örgütü kurma, yönetme ve üye olma,  suçlarından,  E.A’nın ise ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan yargılandığı öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.