CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU: DOĞU AKDENİZ’DEKİ DOĞAL GAZI TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİM | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 15:19

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU: DOĞU AKDENİZ’DEKİ DOĞAL GAZI TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİM

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki çıkarlarını korumak amacıyla daha önce gündeme gelen Libya tezkeresine hayır oyu kullanan, ‘Ne işimiz var Akdeniz’de?’ diyen, tepkiler üzerine ise ‘Türkiye neden yok?’ çıkışında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün yine kendisiyle çelişen ifadeler kullandı.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU: DOĞU AKDENİZ’DEKİ DOĞAL GAZI TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİM
Son Güncelleme :

11 Mart 2021 - 23:58

3960 Okuma

Kılıçdaroğlu Doğu Akdeniz’deki doğal gazı Türkiye’ye getirme vaatinde bulundu. Uşak’ta ‘Kanaat Önderleri ve Muhtarlar Buluşması’nda konuşan Kılıçdaroğlu, ‘Doğu Akdeniz’de çıkan doğal gazı göreceksiniz Türkiye’ye getireceğim. O doğal gazın Türkiye’ye sağladığı avantaj nedir biliyor musunuz? Bunun projesini de önümüzdeki günlerde açıklayacağım’ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.