VAHŞET 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU BOĞARAK ÖLDÜRDÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 08:34

VAHŞET 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Konya’da apartman görevlisi İsmail K. (32), evinde oğlu Hüseyin K.’yi (10) boğarak öldürdü. ”Evimde birini öldürdüm” diye ihbar bulunan Hüseyin K., polis ekiplerince gözaltına alındı.

VAHŞET 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU BOĞARAK ÖLDÜRDÜ
Son Güncelleme :

09 Mart 2021 - 7:54

2030 Okuma

Olay, saat 19.00 sıralarında, merkez Karatay ilçesi Büyük Sinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak’ta meydana geldi. Bir sitede apartman görevlisi olarak çalışan İsmail K.., eşinin pazarda olduğu sırada belirlenemeyen nedenle evde oğlu Hüseyin K.’yi boğarak öldürdü.

Ardından polisi arayıp ‘Ben birini öldürdüm’ diye ihbarda bulundu. Eve gelen polis, cansız bedeniyle karşılaştığı Hüseyin K.’nin, İsmail K.’nin oğlu olduğunu belirledi. Minik Hüseyin K.’nin cesedi otopsi için Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

İsmail K. polis ekiplerince gözaltına alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.