EKREM İMAMOĞLU’NDAN TEPKİ ÇEKEN ‘PERVİN BULDAN’ PAYLAŞIMI! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 17:21

EKREM İMAMOĞLU’NDAN TEPKİ ÇEKEN ‘PERVİN BULDAN’ PAYLAŞIMI!

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu twitter hesabından yaptığı paylaşımda, PKK destekçisi HDP’li Pervin Buldan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den çok sert yanıt geldi. Kabaktepe, ”Ben de evladını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin gününü içim buruk bir şekilde kutluyorum.” dedi. AK Parti’li Alinur Aktaş’tan da İmamoğlu’na sert tepki geldi.

EKREM İMAMOĞLU’NDAN TEPKİ ÇEKEN ‘PERVİN BULDAN’ PAYLAŞIMI!
Son Güncelleme :

08 Mart 2021 - 6:27

4010 Okuma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve PKK’ya desteğini esirgemeyen HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kutladı. Bu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi.

AK PARTİ’Lİ OSMAN NURİ KABAKTEPE’DEN ÇOK SERT YANIT

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun skandal Pervin Buldan paylaşımına AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den çok sert yanıt geldi.

Kabaktepe, ”Ödeye ödeye bitiremediniz seçim diyetinizi. Ben de evladını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin, yavrularını terör örgütü PKK’nın elinden kurtarmak için HDP binasının önünde bekleyen Diyarbakır Anneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içim buruk bir şekilde kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ’TAN TEPKİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan da Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımına sert tepki geldi.

Aktaş, ”Eli kanlı terör örgütüne destek verenlerin, YPG’ye sırtını yaslayanların, Yasin Börü ve Eren Bülbül’ü katledenlerin, Diyarbakır annelerine sağır kalanların, 13 yiğidimizi mağarada şehit edenlere tek cümle edemeyenlerin #8MartDünyaKadınlarGünü kutlu olmasın…” dedi.

AK PARTİ’Lİ ALPAY ÖZALAN’DAN MERAL AKŞENER’E ZOR SORU

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e twitter üzerinden zor sorular sordu.

Özalan, ”Aynı ittifakta olduğunuz için, Pervin Buldan’la aynı tweette kutlamış sizi. Sizden de yanıt bekliyor. Orada mısınız?” paylaşımında bulundu.

İMAMOĞLU’NUN KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADIĞI HDP’Lİ PKK DESTEKÇİSİ PERVİN BULDAN’A TEPKİ!

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun HDP’li Pervin Buldan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığı mesaja sosyal medyadan tepki yağdı.

HDP'li Pervin Buldan PKK'nın sözde kurucusu Cemil Bayık ile poz veriyor.

HDP’Lİ PERVİN BULDAN’DAN EKREM İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

PKK destekçisi HDP’li Pervin Buldan, Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımına, ”Teşekkürler Sn. Başkan” cevabını verdi.

BULDAN’IN TBMM’DEKİ FEZLEKE DOSYASINDA YOK YOK

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan hakkında ‘Dokunulmazlıklarının kaldırılması’ istemiyle TBMM’ye sunulan fezlekede 2 dosya var.

Birincisinde  “Kobani soruşturması” kapsamında hazırlanan fezlekede “devletin birliğini, ülkenin bütünlüğünü bozma”, “adam öldürme”, “adam öldürmeye teşebbüs”, “yağma”, “bayrak yakma” gibi suçlamalar yer alıyor.

Buldan’ın ikinci fezlekesinde “terör örgütü propagandası yapma”, “suçu ve suçluyu övme”, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik”, Beştaş’ın ikinci fezlekesinde “suçu ve suçluyu övme”, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik”, Temelli’nin ikinci dosyasında “terör örgütü propagandası yapma”, “suçu ve suçluyu övme”, “kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret” suçlamaları yöneltiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.