İYİ PARTİ KURUCULARINDAN YÜCEL İSTİFA ETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 13:18

İYİ PARTİ KURUCULARINDAN YÜCEL İSTİFA ETTİ

İYİ Parti’nin kurucuları arasında yer alan Seyit Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Yücel, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifasını açıklayan ve yeni parti için çalışmalarını sürdüren İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile birlikte hareket edeceğini açıkladı.

İYİ PARTİ KURUCULARINDAN YÜCEL İSTİFA ETTİ
Son Güncelleme :

07 Mart 2021 - 21:44

1880 Okuma

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yönetimine yönelik sık sık eleştirilerde bulunan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Seyit Yücel, partiden istifa ettiğini ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile hareket edeceğini açıkladı.

ÖZDAĞ İLE HAREKET EDECEK

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yücel, istifasını “Değerli arkadaşlarım, bugün itibariyle sayın Ümit Özdağ ile hareket etmek üzere İYİ Parti’den istifa etmiş bulunmaktayım. İYİ Parti ile bağlantılı arkadaşlarım isterlerse takipten ayrılabilirler. Yeni süreç memleketimize ve yüce milletimize hayırlı olsun” sözleriyle duyurdu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.