FİRARİ YÜKÜMLÜ, 8 YIL SONRA DRON DESTEKLİ OPERASYONLA YAKALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 09:21

FİRARİ YÜKÜMLÜ, 8 YIL SONRA DRON DESTEKLİ OPERASYONLA YAKALANDI

Antalya’da 8 yıl önce işlediği cinayetin ardından firar eden ve hakkındaki 14 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan A.D., Şanlıurfa’da dron destekli operasyonla yakalandı.

FİRARİ YÜKÜMLÜ, 8 YIL SONRA DRON DESTEKLİ OPERASYONLA YAKALANDI
Son Güncelleme :

20 Şubat 2021 - 14:18

1830 Okuma

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Antalya’da işlediği cinayetten 8 yıldır aranan ve hakkında 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü A.D.’nin Şanlıurfa’da olduğu bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, firari A.D.’nin gizlendiği Eyyübiye Mahallesi’ndeki eve şafak vakti operasyon düzenledi. Dron destekli operasyonda ekipler, A.D.’yi gözaltına alarak, karakola götürdü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.