ALMANYA’DA TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’NIN SÖZDE SORUMLUSUNA HAPİS | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 10:07

ALMANYA’DA TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’NIN SÖZDE SORUMLUSUNA HAPİS

Almanya’da terör örgütü PKK’nın sözde bölge sorumlusu 3 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ALMANYA’DA TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’NIN SÖZDE SORUMLUSUNA HAPİS
Son Güncelleme :

19 Şubat 2021 - 22:38

1740 Okuma

Koblenz Yüksek Eyalet Mahkemesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 38 yaşındaki Gökmen Ç. “Yabancı bir terör örgütüne üye olmaktan” hapis cezası aldı.

Mahkeme, Gömen Ç’nin 2017-2019 yılları arasında, terör örgütünün Saarbrücken, Frankfurt ve Hessen bölgerinin sözde bölge sorumluluklarını üstlendiğinin kanıtlandığına hükmetti.

Gökmen Ç’nin Nisan 2018’den 2019’un Haziran ortasına kadar örgüte yaklaşık 500 bin avro havale etmekten sorumlu olduğu da açıklandı.

Frankfurt Havalimanı’ndaki tren garında Federal Polis tarafından geçen yıl gözaltına alınan Gökmen Ç. hakkında, Koblenz Eyalet Yüksek Mahkemesi’nde Federal Başsavcılık tarafından dava açılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.