HDP’DEN İTTİFAK GÖRÜŞMESİ! SIRA İYİ PARTİ’YE GELDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 07:46

HDP’DEN İTTİFAK GÖRÜŞMESİ! SIRA İYİ PARTİ’YE GELDİ

Geçtiğimiz haftalarda Saadet Partisi ve CHP ile görüşen HDP heyetinin son durağı Deva Partisi oldu. Kılıçdaroğlu ile yapılan toplantıda olduğu gibi bu ziyaret sonrası da ortak açıklama yapılmadı. Daha önce HDP olarak bundan sonra, gizli ittifaklar içerisinde olmayacaklarını söyleyen Buldan, “Ayın 17’sinde Gelecek Partisi ile görüşeceğiz, İyi Parti ‘den de randevu alacağız.” ifadelerini kullandı

HDP’DEN İTTİFAK GÖRÜŞMESİ! SIRA İYİ PARTİ’YE GELDİ
Son Güncelleme :

11 Şubat 2021 - 17:50

2840 Okuma

Muhalefet partilerinden randevu talebinde bulunan HDP’nin son durağı Deva Partisi oldu. Daha Önce Saadet Partisi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşen HDP heyeti, bugün de son olarak DEVA Partisi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Daha önce HDP olarak bundan sonra, gizli ittifaklar içerisinde olmayacaklarını söyleyen Pervin Buldan, bu doğrultuda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşmesi sonrasında gazetecilere açıklamada bulundu.

SONRAKİ DURAK İYİ PARTİ
HDP olarak muhalefet partilerine gerçekleştirdikleri ziyaretlere bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Buldan, “Bugün DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’la yaklaşık bir saat görüşme gerçekleştirdik. Tıpkı Saadet’le CHP ile yaptığımız gibi. Muhalefet arası bir güç birliğine, bir demokrasi ittifakına ihtiyaç olduğunu dile getirdik. Ayın 17’sinde Gelecek Partisi ile görüşeceğiz, İyi Parti ‘den de randevu alacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.