İLYAS SALMAN’DAN SKANDAL SÖZLER! BAŞKAN ERDOĞAN’A OY VERENLERE ”AKILSIZ’ DİYEREK HAKARET ETTİ! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 11:42

İLYAS SALMAN’DAN SKANDAL SÖZLER! BAŞKAN ERDOĞAN’A OY VERENLERE ”AKILSIZ’ DİYEREK HAKARET ETTİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ona oy veren Türk halkına hakaret etti. Salman, Başkan Erdoğan’ın dünyanın en büyük ödülünü dahi verse gidip o ödülü almayacağını öne sürerken, “Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldı” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yüzde 52 oyla iktidara getiren milli iradeyi küçümsedi.

İLYAS SALMAN’DAN SKANDAL SÖZLER! BAŞKAN ERDOĞAN’A OY VERENLERE ”AKILSIZ’ DİYEREK HAKARET ETTİ!
Son Güncelleme :

24 Ocak 2021 - 18:30

4360 Okuma

İlyas Salman, Usta Oyuncu Şener Şen’in Başkan Erdoğan’ın elinden ödül almasını eleştirirken millete de hakaret etti.

HALKA ‘AKILSIZ DEDİ
CHP ve HDP yandaşı Yol TV’ye konuşan Salman, skandal sözler kullanarak Başkan Erdoğan’a oy veren halka ‘akılsız’ dedi.

Salman, “Recep Tayyip Erdoğan Bana bir ödül verse, dünyanın en büyük ödülünü verse yanında da dağlar dolusu para koysa Ben gidip Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almam. Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldı zaten ama o ödülü kötü kullandı…” sözleriyle haddini aştı.

“CEHENNEMİ TERCİH EDERİM”

İlyas Salman ayrıca inancıyla da ilgili açıklamalarda bulundu. “Ölüm korkum var. Çünkü öbür dünyaya, ahirete inanmıyorum” diyen Salman, “Mümkün olduğu kadar bir gün daha fazla yaşamak istiyorum. Çünkü sonumuz toprak” ifadelerini kullandı. “Keşke cennet ve cehennem olsaydı” diye belirten Salman, “Cehennemi tercih ederdim” dedi.

ŞENER ŞEN’E KÜLTÜR SANAT BÜYÜK ÖDÜLÜ

Şener Şen, 28 Aralık 2016’da Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan almıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.