KAFTANCIOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YA SUÇ DUYURUSU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 15:59

KAFTANCIOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YA SUÇ DUYURUSU

KAFTANCIOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YA SUÇ DUYURUSU
Son Güncelleme :

12 Ocak 2021 - 21:04

1850 Okuma

Kaftancıoğlu’ndan suç duyurusu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini DHKP-C militanı olmakla suçlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu. Kaftancıoğlu ayrıca 1’er milyon liralık manevi tazminat davası da açtı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında İstanbul Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu suç duyurusunda bulundu ve manevi tazminat davası açtı.

Erdoğan ve Soylu hakkında 1’er milyon liralık tazminat davası açan Kaftancığolu ‘hakaret’, ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘yargı görevi yapanı etkilemeye teşebbüs’, ‘adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs’ suçlarını işledikleri gerekçesiyle iddianame tanzim edilmesi ve kamu davası açılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi verdi.
Kaynak: NTV

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.