İZMİR’DE HAREKETLİ ANLAR: KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 12:18

İZMİR’DE HAREKETLİ ANLAR: KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

İzmir’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip trafiğe çıkan ve denetim yapan polislerin “dur” ihtarına uymayan sürücü, kovalamaca sonucu yakalandı.

İZMİR’DE HAREKETLİ ANLAR: KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI
Son Güncelleme :

09 Ocak 2021 - 9:26

1580 Okuma

Altınyol’da uygulama yapan polis ekipleri, 35 ZHY 47 plakalı otomobilin sürücüsüne “dur” ihtarında bulundu.

İhtara uymayarak uygulama noktasından kaçan aracın sürücüsü, polislerin kovalamacası sonucu Zafer Payzın Köprüsü yakınında yakalandı.

Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılan sürücünün, hakkında yakalama kararı bulunan Z.Ş. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliye sokağa çıkma kısıtlamasını ve trafik kurallarını ihlal etmekten 9 bin 61 lira idari para cezası verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.