Karşıyaka da Ahmet Taşyürek dönemi sona erdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 08:32

Karşıyaka da Ahmet Taşyürek dönemi sona erdi

Karşıyaka, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Karşıyaka da Ahmet Taşyürek dönemi sona erdi
Son Güncelleme :

25 Ocak 2022 - 21:02

2000 Okuma

KARŞIYAKA, İZMİR (İHA) – Karşıyaka, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Karşıyaka’da üst üste alınan kötü sonuçlar ayrılık getirdi. Yeşil-kırmızılı kulüp, yaptığı açıklamayla Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. İzmir temsilcisi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Taşyürek ve ekibine, takımımız için bugüne kadar göstermiş oldukları çaba ve emek için teşekkür ediyor, futbol kariyerlerinde başarı diliyoruz.”

Öte yandan Karşıyaka’da yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda Futbol Şube Başkanlığı görevine yönetim kurulu üyesi İrfan Ilgazlı, Futbol A Takım Sorumluluğu görevine ise yönetim kurulu üyesi İbrahim Palaoğlu’nun getirildiğini duyurdu. – İZMİR

İhlas Haber Ajansı – Spor Haberleri Futbol Federasyonu, Ahmet Taşyürek, Karşıyaka, Futbol, Spor, Haber

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.