Otomobilin çarptığı İran vatandaşı öldü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 20:43

Otomobilin çarptığı İran vatandaşı öldü

Otomobilin çarptığı İran vatandaşı öldü
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2023 - 8:51

2880 Okuma

Kütahya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı İran uyruklu Husein Shahap Rezai (16) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, gece geç saatlerde Kütahya-Tavşanlı karayolu yan yolda meydana geldi. Zeynep A. yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Husein Shahap Rezai’ye çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Rezai’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Gencin cansız bedeni polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü Zeynep A. ise ifadesi için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.