Ankara’da fuhuş çetesine düzenlenen operasyonda 15 kadın kurtarıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 09:02

Ankara’da fuhuş çetesine düzenlenen operasyonda 15 kadın kurtarıldı

Ankara’da fuhuş çetesine düzenlenen operasyonda 15 kadın kurtarıldı
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2023 - 8:35

1450 Okuma

Yabancı uyruklu kadınlara senet imzalatıp, fotoğraflarını kullanarak oluşturdukları katalogla pazarlayan çeteye yönelik düzenlenen operasyonda, aynı aileden 3 kişi gözaltına alındı.

 

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, iş bulma vaadiyle kandırdıkları yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorlayan çeteyi deşifre etti.

40 yaşındaki Bilal B.’nin lideri olduğu çetede, 22 yaşındaki eşi Azra B. ve eniştesi Mahmut A.’nın, pasaportlarını ellerinden aldıkları mağdurları, senet imzalatıp, tehditle fuhşa zorladığı saptandı.

Kadınların fotoğraflarından katalog hazırladılar

Kadınların fotoğrafları ile katalog oluşturan şüphelilerin, internet üzerinden anlaştıkları müşterilere kadınları gönderdiği, istemeyen kadınları da darbettiği tespit edildi.

3 kişi gözaltına alındı

Şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı.

‘Fuhşa teşfik, aracılık ve zorlama’ olmak üzere 16 suç kaydı bulunan Bilal B.’nin, eski suçlarından hapis kararlarının onanacağını öğrenmesi üzerine Gürcistan üzerinden Azerbaycan’a kaçmak için çalışma yaptığı öğrenildi.

15 yabancı uyruklu kadın, çetenin elinden kurtarıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.