Muğla’da iş yerinden sigorta isteyen işçinin darbedildiği anlar sosyal medyada paylaşıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 02:57

Muğla’da iş yerinden sigorta isteyen işçinin darbedildiği anlar sosyal medyada paylaşıldı

Muğla’da iş yerinden sigorta isteyen işçinin darbedildiği anlar sosyal medyada paylaşıldı
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2023 - 8:32

2810 Okuma

3 kişi gece saatlerinde çalıştığı yere gittikleri 47 yaşındaki adamı ormanlık alana götürüp darbettiler. Ardından o anları sosyal medyada ‘Dana kesmedik’ notuyla paylaştılar. Ölümden dönen adam şüphelilerden şikayetçi oldu.

 

Muğla’da korku dolu anlar yaşandı.

Köyceğiz ilçesinde meydana gelen olayda, 47 yaşındaki Caner Acet acımasızca darbedildi.

Mustafa D., Yusuf Can D. ve Engin K. isimli 3 kişi, 4 Temmuz Salı günü saat 23.00 sıralarında Acet’in çalıştığı iş yerine geldi.

Alkollü oldukları belirtilen şahıslar, Acet’e “Çalışacaksan burada adam gibi çalış, ne veriyorlarsa razı ol.” dedi.

Darbettikleri anları kaydettiler

Adamın parasının olmadığını belirtmesi üzerine Mustafa D. ve Yusuf Can D. tarafından darbedilirken, yaşanan olayı Engin K. de telefonu ile kaydetti.

Birkaç kez şahıslardan kurtulmasına rağmen yine yakalann Acet, daha sonra çalıştığı iş yeri sahibinin tuttuğu özel bir araca bindirildi ve ormanlık alanda bırakıldı.

‘Dana kesmedik’

Acet’in dövülme anını şahıslar, sosyal medya hesaplarında, “Dana kesmedik” notu ile yayınladı.

Olayın ardından 5 gün hastanede yatan Caner Acet, yüzünde kırıkların yanı sıra kulağında ve gözünde hasar kaldığını belirterek, kendisini darbeden şahıslardan şikayetçi oldu.

“2 bin lira gibi bir para istediler”

Olayın iş yerinden sigortasının yapılmasını istediği için başladığını ileri süren Acet, şu ifadeleri kullandı:

Son olarak 3 Temmuz’da iş yerinde çalışırken sigortam yapılmadığı için, sigorta istedim. Çalıştığım iş yerinin sahibi Davut A. ‘Çalışacaksan böyle çalış, çalışmayacaksan işine geldiği gibi çalışırsın, ben sana para veriyorum emek veriyorum, sigortayı yapalım’ dedi yapmadı tantana ettik. Bir gün sonra bu gençleri çağırmış haberim yok. Ben dışarı çıktım bunlar benimle takışmaya başladı, birisi kolumu tuttu sürükledi ve vurdular. Önce para istediler, 2 bin lira gibi bir para istediler, ‘Bende para yok’ dedim, ‘Kokoreç ısmarlayayım’ dedim, ‘Yok kabul etmiyoruz para istiyoruz’ dediler. Tartışma başladı. Sonra bu duruma geldim.

“Kan kaybından ölmek üzereydim”

Kendisini darbettikleri sırada tuvalete kaçtığını ve kapıyı kilitlediğini belirten Caner Acet, sözlerine şöyle devam etti:

Çok kan kaybım vardı, ‘Davut abi ambulans, polis çağırın ben ölüyorum’ dedim kimse ilgilenmedi benimle. Sonra Davut geldi tuvaletin kapısını vurdu, ‘tamam gittiler’ dedi, beni yine aynı gençlerin ellerine verdi. Tekrar darbettiler. Neredeyse 1 saatten fazla dövdüler. Ben, ‘ambulans, polis çağırın’ dediğimde Davut hiç ilgilenmedi. Orada beyaz Toroslu bir şahıs vardı ona ’50 lira gaz parası vereyim sana, bu iti nereye atarsanız atın, kaybedin gözümün önünden’ dedi. O beni Ağla Kavşağı’nda bıraktı. Orada minibüs vardı onun içine girdim kan kaybından ölmek üzereydim, kendimi kaybettim. Bir gün sonra eniştem buluyor. Emniyete götürüyorlar, oradan hastaneye. Köyceğiz’den Muğla’ya sevk ettiler. Orada ameliyat oldum. Sağ kulağım duymuyor, gözüm şu anda yarı kör görüyor, çene kırık, burun kırık, elmacık kemiğim kırık. Komple ameliyattan geçtim bütün raporlarım var.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.