İstanbul’da hırsızlık yaparken cüzdanını düşürünce yakayı ele verdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 20:59

İstanbul’da hırsızlık yaparken cüzdanını düşürünce yakayı ele verdi

İstanbul’da hırsızlık yaparken cüzdanını düşürünce yakayı ele verdi
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2023 - 13:30

790 Okuma

Alışveriş merkezinde hırsızlık yaparken cüzdanını düşüren şahıs polis ekiplerince yakalanırken, hırsızlık anına ilişkin güvenlik kameraları görüntülerinde cüzdanın düşme anı da yer aldı.

DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul’da birçok iş yerine girerek hırsızlık yapan bir grubun peşine düştü.

Yapılan çalışmalarda hırsızların birçok olayda güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği tespit edildi.

Görüntülerde 3 kişi oldukları görülen şüphelilerin, iş yerlerinin altına üstüne getirerek para aradıkları görüldü.

Polis ekipleri güvenlik kameralarını incelerken bir detay gözlerinden kaçmadı.

Polis cüzdan düşürüldüğünü fark etti

Şüphelilerin 5 Haziran’da Güngören’de bir tekstil atölyesine hırsızlık için girdiği ve bir miktar para çaldığı olayda, şüphelilerden birinin cüzdanını düşürdüğü görüldü. Düşen cüzdanının fark etmeyen şüphelinin, arkadaşlarıyla birlikte hızla kaçtığı tespit edildi.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bulunan bu cüzdandaki bilgileri değerlendirerek şüphelilerden Mehmet Can U.’nun (29) kimliğini belirledi.

İstanbul'da hırsızlık yaparken cüzdanını düşürünce yakayı ele verdi

Yeri tespit edilip paketlendi

Bahçelievler’de önceki gün düzenlenen operasyonla şüpheli gözaltına alındı. Mehmet Can U.’nun, daha önceden 67 suç kaydı olduğu ayrıca mahkeme kararı ile arandığı tespit edildi.

Şüphelinin, suç ortaklarıyla birlikte Bakırköy’de bir evden hırsızlık, Başakşehir de bir kuyumcu da meydana gelen hırsızlık, Güngören’de bir tekstil atölyesinden hırsızlık ile Küçükçekmece’de bir evden hırsızlık olaylarına karıştığı belirlendi. Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.