Bolu’da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 1’i ağır 18 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 08:55

Bolu’da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 1’i ağır 18 yaralı

Bolu’da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 1’i ağır 18 yaralı
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2023 - 8:32

1620 Okuma

TEM otoyolunun Bolu geçişi Ankara istikametinde tır ile yolcu otobüsü çarpıştığı kazada 1’i ağır 18 kişi yaralandı.

 

TEM otoyolunun Bolu geçişi Yeniçağa ilçesi mevkisinde saat 23.45 sıralarında Ankara istikametine gitmekte olan D.S. yönetimindeki tır ile aynı istikamette seyreden F.Ü idaresindeki yolcu otobüsü çarpıştı.

Meydana gelen kaza nedeniyle 1’i ağır 18 kişi kazada yaralanırken olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince kazada yaralanan 3 kişi ayakta tedavi edilirken 15 kişi şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bolu'da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 1'i ağır 18 yaralı

Vali olay yerine geldi

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Kazayla ilgili açıklama yapan Vali Kılıç, “Bu gece meydana gelen kazada 18 yaralımız var. 1 tanesinin durumu ağır, bir tanesinin ise durumu ağıra yakın. 15 kişi hastaneye sevk edildi. Yolda tüm tedbirler alındı. Kazadan dolayı trafik yoğunluğu var. Trafik polisleri trafiğin rahatlaması için çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Otobüste bulunan bir yolcu, “Kaza nedeniyle kafamızı vurduk. Otobüste çocuklar vardı. Bağrışmalar oldu. Tırın makas attığı söyleniyor” ifadelerini kullandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.