Balıkesir’de Korhan Berzeg’i arama çalışmaları sürerken yakınları bölgeden ayrıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 07:20

Balıkesir’de Korhan Berzeg’i arama çalışmaları sürerken yakınları bölgeden ayrıldı

Balıkesir’de Korhan Berzeg’i arama çalışmaları sürerken yakınları bölgeden ayrıldı
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2023 - 8:30

1340 Okuma

Köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 18’inci günde de devam ederken eşi Angela Berzeg ve kızları, Gönen’den ayrıldı.

 

Balıkesir’in Gönen ilçesinde kayıp olan Korhan Berzeg’in dün Gönen Çayı çevresinde görüldüğü ihbarının, yapılan çalışmalar sonrası asılsız olduğu çıktı.

Yürütülen çalışmalarda Berzeg’e ait herhangi bir iz bulunamadı.

Arama çalışmaları sürerken, geçen hafta 83 yaşındaki Korhan Berzeg’in Amerika’da yaşayan kızı Sibel, işi sebebiyle yurt dışına döndü.

Yakınları normal hayatlarına döndü

Dün ise Berzeg’in diğer kızı Nisa’nın da yaşadığı yer olan İngiltere’ye döndüğü, eşi Angela Berzeg’in de Büyükada’ya gittiği ve birkaç gün sonra Gönen’e geri geleceği öğrenildi.

Çalışmalar devam ediyor

Arama kurtarma çalışmalarına, Bursa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği (GÖNDAK), ekiplerinin yanı sıra dağ, mağara, kanyon gibi ulaşılması zor bölgelerde profesyonel arama yapan SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği ile Ankara’dan gelen Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı’na (JÖAK) bağlı ekipler de destek verdi.

Havadan İHA ve ısıya duyarlı termal kameralı dronlarla, karadan da 1 iz takip köpeği ve 1 kadavra arama köpeğiyle çalışmaların 18’inci gününde yaklaşık 40 kişilik ekibin katıldığı arama çalışmalarında, Berzeg’e ait herhangi bir ize rastlanamadı.

Bölgede arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.