Güngören’de husumetlisine ateş etti arkadaşını vurdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 18:11

Güngören’de husumetlisine ateş etti arkadaşını vurdu

Güngören’de husumetlisine ateş etti arkadaşını vurdu
Son Güncelleme :

27 Haziran 2023 - 12:48

1350 Okuma

Güngören’de silahla husumetlilerine saldıran şahıs arkadaşını vurduktan sonra kaçarken, yaralanan şahıs feci şekilde dövüldü.

 

İstanbul’un Güngören ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda, otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi, yolda husumetlilerini gördü.

Otomobilin yolcu koltuğunda oturan belindeki silahı çıkartarak husumetlilerine ateş etmek isterken yanındaki arkadaşını vurduktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Yaralıyı dövdüler

Silahlı saldırıya uğrayan motosiklet üzerindeki 2 kişi de bu kez silahla yaralı kişiyi otomobilden indirerek dövmeye başladı.

Motosikletliler daha sonra aynı motosikletle olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırırken, polis ekipleri ise tarafları yakalamak için çalışma başlattı.

Yaralının motosikletli kişilerin saldırısına uğradığı anlar ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Güngören'de husumetlisine ateş etti, arkadaşını vurdu #7Güngören'de husumetlisine ateş etti, arkadaşını vurdu #8

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.