Erzurum’da çıkan yangında 10 ev kullanılamaz hale geldi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 10:51

Erzurum’da çıkan yangında 10 ev kullanılamaz hale geldi

Erzurum’da çıkan yangında 10 ev kullanılamaz hale geldi
Son Güncelleme :

22 Haziran 2023 - 8:28

1080 Okuma

Kentin Köşeyolu Mahallesi’nde çıkan yangın ekipler tarafından kontrol altına alınırken 15 evin etkilendiği yangında 10 evin kullanılamaz hale geldiği belirlendi.

 

Erzurum’un Pazaryolu ilçesine bağlı Köşeyolu Mahallesi’nde korkutan bir yangın çıktı.

Öğle saatlerinde ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Zabit Kaya’ya ait evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, çevredeki evlere de sıçradı.

15 evin etkilendiği yangında 10 ev kullanılamaz hale geldi.

Yangına müdahalede Pazaryolu’ndan gelen itfaiye ekipleri yetersiz kalınca İspir ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinden destek istendi.

Yangın 4 saat sürdü

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Pazaryolu ve İspir’den çok sayıda ekibin müdahalesi ile yangın, 4 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi.

Tüm mahalle sakinlerinin seferber olduğu yangın ile ilgili ekiplerin soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Güvenlik güçleri yangının çıkış sebebiyle ilgili tahkikat başlattı.

Erzurum'da çıkan yangında 10 ev kullanılamaz hale geldi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.