Adıyaman’da kaldırıma çarparak takla atan otomobilin sürücüsü öldü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 13:55

Adıyaman’da kaldırıma çarparak takla atan otomobilin sürücüsü öldü

Adıyaman’da kaldırıma çarparak takla atan otomobilin sürücüsü öldü
Son Güncelleme :

21 Haziran 2023 - 8:31

1240 Okuma

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, kontrolden çıkıp kaldırıma çarptıktan sonra taklalar atarak metrelerce savrulan otomobilin 71 yaşındaki sürücüsü Mustafa Yıldırım yaşamını yitirdi.

 

Adıyaman’da yaşanılan kazada kan aktı…

Öğleden sonra Besni’ye bağlı Kurugöl köyü yakınlarında meydana gelen kazada, Besni yönüne ilerleyen Mustafa Yıldırım yönetimindeki 02 DG 699 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı.

Ardından taklalar atarak savrulan araç demir yığını haline dönüştü.

Hayatını kaybetti

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla gelen sağlık görevlileri yaralı sürücü Mustafa Yıldırım’ı ilk müdahalenin ardından ambulansla Besni Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Acil serviste tedaviye alınan Yıldırım, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yıldırım’ın cenazesi otopsi için morga konuldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.