Aksaray’da modifiyeli araç kullanan sürücülere ceza yağdı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 04:06

Aksaray’da modifiyeli araç kullanan sürücülere ceza yağdı

Aksaray’da modifiyeli araç kullanan sürücülere ceza yağdı
Son Güncelleme :

20 Haziran 2023 - 8:34

1040 Okuma

Aksaray’da yüksek sesle müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren ve modifiyeli araç kullanan sürücülere ceza kesildi.

 

Aksaray genelinde modifiyeli araç denetimi yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri özellikle trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda görev aldı.

Yüksek sesle müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren ve modifiyeli araç kullanan sürücülere yönelik sıkı bir denetim yapan trafik polisleri cadde ve sokaklarda tüm araçları bir bir durdurarak denetledi.

Sürücülere ceza yağdı

Trafik mevzuatına uymayan araçlar hakkında cezai işlem uygulayan trafik polisleri çok sayıda modifiyeli ve yüksek ses dinleyen araç sürücülerine cezai işlem uyguladı.

Sigortası olmayan 2 araç, muayenesi olmayan 1 araç da trafikten men edildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şehrin huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.