FETÖ’nün adalet teşkilatı yapılanmasına Ankara merkezli 8 ilde operasyon | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

10 Mayıs 2024 - 10:43

FETÖ’nün adalet teşkilatı yapılanmasına Ankara merkezli 8 ilde operasyon

FETÖ’nün adalet teşkilatı yapılanmasına Ankara merkezli 8 ilde operasyon
Son Güncelleme :

12 Haziran 2023 - 8:18

1400 Okuma

Ankara merkezli 8 ilde FETÖ’nün adalet teşkilatı yapılanmasına yönelik başlatılan operasyonda 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu’nca yürütülen, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) adalet teşkilatı yapılanması soruşturması kapsamında 6’sı görevde, 20’si özel sektör çalışanı ve biri de istifa eden olmak üzere 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

Bu kapsamda Ankara Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Ekiplerin çalışmaları sonucunda şüphelilerin örgüt üyelerini kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edildi.

Çalışmalar sürüyor

Öte yandan FETÖ/PDY’nin kamu gizli yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonların 3’üncü dalgasında şüphelilerin yakalanması ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevklerine yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.