Diyarbakır’da bir iş yerine atıldığı düşünen izmarit 1,5 milyon zarar verdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 10:33

Diyarbakır’da bir iş yerine atıldığı düşünen izmarit 1,5 milyon zarar verdi

Diyarbakır’da bir iş yerine atıldığı düşünen izmarit 1,5 milyon zarar verdi
Son Güncelleme :

12 Haziran 2023 - 8:15

1520 Okuma

Bir iş yerinde sigara izmaritinden çıktığı değerlendirilen yangın, giyim mağazasını küle çevirirken 1,5 milyon üzerinde malı hasara uğrattı.

 

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde dün akşam bir giyim mağazasında iş yeri sahibi, işletmeyi saat 20.00 sularında kapattı.

Gece 24.00 sularında iş yerinde yangın sonucu cam patladı.

Vatandaşlar, patlama üzerine yangını fark edip durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ve iş yeri sahibine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler ve iş yeri sahibi, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

“Bir izmarit olur ya da başka birinin yakması”

İşletme sahibi Recep Türkoğlu, dün akşam 20.00 sularında dükkanı kapattıklarını söyledi.

24.00 gibi mahalle sakinlerinin kendisini aradığını belirten Türkoğlu, şunları söyledi:

Bu cam patlamıştı. Geldiğimizde dükkan yanıyordu. Arka tarafta alevler vardı. İtfaiye ekipleri gelip söndürdü. İnceleme yaptılar. Elektrik kontağında bir sorun olmadığını söylediler.

Ne varsa dışarıdan gelen bir ateş. Ya bina sakininin attığı bir izmarit olur ya da başka birinin yakması olur. Bina sakininden değil, kundaklamadan şüpheleniyorum.

“2 milyon üzerinde zarar var”

İş yerinin 160 metrekare giyim mağazası olduğunu ifade eden Türkoğlu, “Faturaların tespiti içeride. 1,5 milyon üzerinde mal vardır. Dekorasyondur, depodaki maldır, hepsi onlarla beraber yandı. Şu anda hiçbir mal yok. 2 milyon üzerinde zarar var.” diye konuştu.

Ölen veya yaralananın olmadığı yangında incelemeler devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.