Almanya’da PKK’lılar camiye saldırdı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 22:51

Almanya’da PKK’lılar camiye saldırdı

Almanya’da PKK’lılar camiye saldırdı
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2023 - 9:02

1360 Okuma

Almanya’nın Bad Bentheim kentinde bulunan camiye, bölücü terör örgütü PKK sempatizanlarınca saldırı düzenlendi.

AA

Almanya’da terör örgütü PKK sempatizanları, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne bağlı Bad Bentheim Camii’nin duvarlarına örgüt ve elebaşının isimlerini yazdı.

Bad Bentheim Cami Derneği Başkanı Hakkı Gümüşkuşak, “Camimize terör örgütü PKK ve örgüt liderinin adı yazılarak zarar verilmiştir.” dedi.

“Zarar görmesine izin vermeyeceğiz”

Gümüşkuşak, dernek olarak faaliyet ve çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Yerel yönetim ve yerel siyasetçilerle, komşularımızla iyi ilişkiler içerisindeyiz. Beldemizde huzur ve güven ortamının bu şekilde zarar görmesine müsaade etmeyeceğiz. Olayın resmi makamlar tarafından en kısa zamanda çözüleceğini umut ediyoruz.” diye konuştu.

Polis, saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.