Kayseri’de 7 ayrı suçtan 91 yakalama kararı bulunan şüpheli yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 21:00

Kayseri’de 7 ayrı suçtan 91 yakalama kararı bulunan şüpheli yakalandı

Kayseri’de 7 ayrı suçtan 91 yakalama kararı bulunan şüpheli yakalandı
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2023 - 8:26

1410 Okuma

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 7 ayrı suçtan 91 ayrı yakalama kararı bulunan suç makinesi Kayseri’de yakalandı.

İHA

Kayseri’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ‘hırsızlık, resmi belgede sahtecilik, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, kamu kurum ve kuruluşların araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, tüzel kişi sorumlusunun karşılıksız çek düzenlemesi, çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme, ticareti usulüne aykırı terk etme’ suçlarından toplamda 91 ayrı yakalama emri aranan M.Y.’nin (54) Melikgazi ilçesi Köşk Mahallesi’nde bulunan bir evde bulunduğu belirledi.

Operasyon düzenleyen ekipler zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Y., cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.