Çanakkale’de HDP’lilerin kahvehanedeki 4 kişiyi darbettiği anlar | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 02:08

Çanakkale’de HDP’lilerin kahvehanedeki 4 kişiyi darbettiği anlar

Çanakkale’de HDP’lilerin kahvehanedeki 4 kişiyi darbettiği anlar
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2023 - 16:40

1410 Okuma

Çanakkale’de seçim çalışmaları çerçevesinde bir kahvehaneye giren HDP’liler, burada tartıştıkları 4 kişiyi darbederek hastanelik etti. Yaşanan kavganın anları güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi.

İHA

Çanakkale’de Barbaros Mahallesi’nde bir kahvehanede seçim çalışmaları çerçevesinde bir kahvehaneye gelen HDP Çanakkale Milletvekili Adayı Adile Yalçın, vatandaşlarla sohbet etti.

Adile Yalçın, Mustafa Kılıç’ın da (42) aralarında bulunduğu 4 kişinin masasına geldi.

Tokalaşmak istemedi: Dayak yedi

Yalçın, Mustafa Kılıç ile tokalaşmak istedi. Kılıç, kendisinin bayanlarla tokalaşmadığını belirtince, ardından tartışma yaşandı.

Tartışma, araya girenlerin olayı sakinleştirmesiyle sona erdi. Bunun ardından kahvehaneye gelen ve HDP üyesi oldukları iddia edilen yaklaşık 25 kişilik grup, buradaki 4 kişiyi darbetti.

25 kişilik grup saldırdı: Darp anları ortaya çıktı

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yaşanan kavganın anları ise kahvehanede bulunan güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi.

Çanakkale'de HDP'lilerin kahvehanedeki 4 kişiyi darbettiği anlar

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.