Şırnak’ta askerleri taşıyan ve şarampole devrilen otobüsün sürücüsü tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 14:17

Şırnak’ta askerleri taşıyan ve şarampole devrilen otobüsün sürücüsü tutuklandı

Şırnak’ta askerleri taşıyan ve şarampole devrilen otobüsün sürücüsü tutuklandı
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2023 - 7:48

1510 Okuma

Hafta sonu askeri personelin taşındığı otobüsün kontrolden çıkarak devrilmesiyle yaşanan acı olayda, 2 asker şehit düşmüş, 4’ü ağır, 43 askeri personel de yaralandı. Gözaltına alınan sürücü işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Şırnak’tan dün acı haber geldi…

Şırnak-Uludere kara yolunda sabah saatlerinde seyir halinde olan askeri personeli aracı, kontrolünden çıkarak şarampole devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 askerimiz şehit düştü

Ekiplerin yaptığı kontrolde 2 askerin şehit olduğu belirlendi.

4’ü ağır, 43 askeri personel, sürücü ve muavinle birlikte 45 kişi de yaralandı. Kazada otobüs şoförü Şırnak Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Sürücü tutuklandı

Sürücü Serdar F.’nin jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet vermek” suçundan tutuklandı.

Öte yandan yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Şırnak'ta askerleri taşıyan ve şarampole devrilen otobüsün sürücüsü tutuklandıŞırnak'ta askerleri taşıyan ve şarampole devrilen otobüsün sürücüsü tutuklandıŞırnak'ta askerleri taşıyan ve şarampole devrilen otobüsün sürücüsü tutuklandı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.