İstanbul’da gelin ve damat tutuşan süsler nedeniyle korku dolu anlar yaşadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 16:29

İstanbul’da gelin ve damat tutuşan süsler nedeniyle korku dolu anlar yaşadı

İstanbul’da gelin ve damat tutuşan süsler nedeniyle korku dolu anlar yaşadı
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2023 - 7:46

1560 Okuma

İstanbul Şişli’deki bir düğünde meşalelerden çıkan kıvılcımlar nedeniyle süsler tutuşunca gelin ve damat ölümden döndü.

Dünya evine girmeye hazırlanan çiftin en mutlu günüydü.

Tüm gözler onların üzerindeyken el ele, meşaleler eşliğinde, İstanbul’un Şişli ilçesindeki düğün salonunda yürümeye başladılar.

Gelin ve damat, unutulmaz pozlar verirken meşaleden sıçrayan kıvılcımla süsler tutuşmaya başladı, bir anda ortalık karıştı.

Davetliler panik halinde kaçışırken gelin ve damat da yanmaktan son anda kurtularak korku içinde gelin odasına dönmek zorunda kaldı.

Alevler büyümeden söndürülürken düğün kaldığı yerden devam etti.

İstanbul'da gelin ve damat tutuşan süsler nedeniyle korku dolu anlar yaşadıİstanbul'da gelin ve damat tutuşan süsler nedeniyle korku dolu anlar yaşadı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.