İstanbul Fatih’te otomobil çarpan yaya can verdi: Sürücü kaçtı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 10:22

İstanbul Fatih’te otomobil çarpan yaya can verdi: Sürücü kaçtı

İstanbul Fatih’te otomobil çarpan yaya can verdi: Sürücü kaçtı
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2023 - 9:11

1200 Okuma

İstanbul Fatih’te yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpan şahıs yaşamını yitirdi. Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

DHA

İstanbul’un Fatih ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Bayrampaşa istikametinde saat 01.45 sıralarında plakası alınamayan otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Ümit Baş’a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 34 yaşındaki Baş, caddeye savrulurken otomobil ise durmayarak kaçtı.

Yoldan geçenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İstanbul Fatih'te otomobil çarpan yaya can verdi: Sürücü kaçtı

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilin çarptığı Baş’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis ekipleri Ümit Baş’a çarptıktan sonra kaçan otomobilin plakasını belirlemek için çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Ümit Baş’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Fatih'te otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti; sürücü durmadan kaçtı #3Fatih'te otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti; sürücü durmadan kaçtı #4

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.