Sultanbeyli’de Suriyeliler birbirine girdi: 2 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 11:45

Sultanbeyli’de Suriyeliler birbirine girdi: 2 yaralı

Sultanbeyli’de Suriyeliler birbirine girdi: 2 yaralı
Son Güncelleme :

22 Nisan 2023 - 9:27

980 Okuma

Sultanbeyli’de silah ve sopalarla kavga eden Suriyeliler, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

DHA

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesi Battalgazi Mahallesi Selçukhan Caddesi üzerinde Suriye uyruklu olduğu öğrenilen iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma daha sonra silahlı, sopalı kavgaya dönüştü.

Silah seslerinin de duyulduğu kavgada 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı 2 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Boş kovanlar toplandı

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kavgayla ilgili inceleme başlattı. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemelerde çok sayıda boş kovan bulundu.

Yaşanan kavga anı çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Sultanbeyli'de Suriyeliler birbirine girdi: 2 yaralıSultanbeyli'de Suriyeliler birbirine girdi: 2 yaralıSultanbeyli'de Suriyeliler birbirine girdi: 2 yaralıSultanbeyli'de Suriyeliler birbirine girdi: 2 yaralıSultanbeyli'de Suriyeliler birbirine girdi: 2 yaralı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.