İstanbul Bahçelievler’de makas atan sürücü zincirleme kazaya sebebiyet verdi: 1 ölü 3 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

21 Mayıs 2024 - 06:36

İstanbul Bahçelievler’de makas atan sürücü zincirleme kazaya sebebiyet verdi: 1 ölü 3 yaralı

İstanbul Bahçelievler’de makas atan sürücü zincirleme kazaya sebebiyet verdi: 1 ölü 3 yaralı
Son Güncelleme :

15 Nisan 2023 - 10:02

880 Okuma

İstanbul Bahçelievler’de makas attığı öne sürülen sürücünün neden olduğu zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

İstanbul trafiğinde makas terörü…

Saat 00.30 sıralarında D-100 karayolu Bahçelievler mevkisi Ankara istikametinde plakası belirlenemeyen bir otomobil makas atarken diğer iki otomobilin kaza yapmasına neden oldu.

Kaza yapan otomobillerden biri emniyet şeridinde bulunan yol yardım aracına arkadan çarparken yol yardım aracı durduğu yerde arkadan çarpmanın etkisiyle önündeki çekiciye çarptı, diğer otomobil ise bariyerlere vurarak ters döndü.

İstanbul Bahçelievler'de makas atan sürücü zincirleme kazaya sebebiyet verdi: 1 ölü 3 yaralı

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi, olay yerine çok sayıda emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Emniyet ekipleri otoyolda güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de yaralıların ilk müdahalesini yaptı.

4 otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralanırken 1 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Bahçelievler'de makas atan sürücü zincirleme kazaya sebebiyet verdi: 1 ölü 3 yaralıİstanbul Bahçelievler'de makas atan sürücü zincirleme kazaya sebebiyet verdi: 1 ölü 3 yaralı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.