Diyarbakır’da bir kişi husumetlisi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 09:26

Diyarbakır’da bir kişi husumetlisi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu

Diyarbakır’da bir kişi husumetlisi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu
Son Güncelleme :

13 Nisan 2023 - 9:04

1110 Okuma

Diyarbakır’da 34 yaşındaki Yusuf Birol, taksiye bineceği sırada, kendisini takip eden husumetlisi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

DHA

Diyarbakır’da yaşanılan olayda kan aktı..

Gece saatlerinde Yenişehir ilçesi Seyrantepe Köprülü Kavşaktaki taksi durağında meydana gelen olayda Yusuf Birol, taksiye bineceği sırada kendisini takip eden ve ismi henüz öğrenilemeyen husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Husumetlisinin art arda ateşlediği silahından çıkan kurşunların isabet ettiği Birol, kanlar içerisinde yere yığıldı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Hayatını kaybetti

Birol, taksi şoförü tarafından hastaneye götürülürken, ihbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Tedaviye alınan Birol, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Birol’un cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis ekipleri ise şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

10 adet boş kovan bulundu

Olay yeri ekiplerinin inceleme yaptığı bölgede ise 10 boş kovana rastlandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.