Mesajlarınızı herkes okuyamayacak! WhatsApp’ta sohbet kilitleme devri başlıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 08:22

Mesajlarınızı herkes okuyamayacak! WhatsApp’ta sohbet kilitleme devri başlıyor

Mesajlarınızı herkes okuyamayacak! WhatsApp’ta sohbet kilitleme devri başlıyor
Son Güncelleme :

03 Nisan 2023 - 18:40

1400 Okuma

WhatsApp’a gelecek yeni özellik sayesinde her bir sohbet tek tek kilitlenebilecek. Bu sohbetlere giriş yapmak için parola gerekecek.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni özellikler üzerinde çalışıyor.

Windows, Android ve iOS platformlarında sürekli testler gerçekleştiren WhatsApp, şimdi de kullanıcıların çok seveceği yeni bir özelliği uygulamaya getiriyor.

WhatsApp sohbetleri kilitlenebilecek

WhatsApp, yeni yayınladığı 2.23.8.2 güncellemesinde, “sohbet kilitleme” özelliğini ilk defa gösterdi.

Yeni özellik sayesinde her bir sohbet tek tek kilitlenebilecek. Bu sohbetlere giriş yapmak için parola veya parmak izi doğrulaması gerekecek.

Mesajlarınızı herkes okuyamayacak! WhatsApp'ta sohbet kilitleme devri başlıyor

Bunun yanı sıra, açmaya çalışan kişi parolayı art arda yanlış girerse, yalnızca sohbet geçmişinin silinmesi şartıyla erişim sağlayabilecek.

Sohbet kilitleme özelliğinin ne zaman kullanıcılara sunulacağı ile ilgili şimdilik net bir bilgi yok.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.