Erzincan’da yolcu otobüsü kaza yaptı: 2 ölü 21 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 22:54

Erzincan’da yolcu otobüsü kaza yaptı: 2 ölü 21 yaralı

Erzincan’da yolcu otobüsü kaza yaptı: 2 ölü 21 yaralı
Son Güncelleme :

30 Mart 2023 - 9:38

1040 Okuma

Erzincan’da meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 21 kişi yaraland

DHA

Şanlıurfa’dan Trabzon’a giden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen yolcu otobüsü Erzincan-Sivas kara yolu Kızıldağ mevkiinde, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle saat 04.00 sıralarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı

Kaza da ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yoğun karın etkili olduğu bölgede yolcu otobüsü yapılan çalışmaların ardından kaldırılırken karayolunda ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor.

Erzincan'da otobüs devrildi: 2 ölü, 21 yaralı #1Erzincan'da otobüs devrildi: 2 ölü, 21 yaralı #2Erzincan'da otobüs devrildi: 2 ölü, 21 yaralı #3Erzincan'da otobüs devrildi: 2 ölü, 21 yaralı #4

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.