İstanbul’da TEM Otoyolu’ndaki kazada 6 kişi hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:06

İstanbul’da TEM Otoyolu’ndaki kazada 6 kişi hayatını kaybetti

İstanbul’da TEM Otoyolu’ndaki kazada 6 kişi hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

27 Mart 2023 - 21:15

570 Okuma

İstanbul’da TEM Otoyolu’ndaki kazada 6 kişi hayatını kaybetti.

Otoyolun Edirne istikametinde ilerleyen Mustafa İnce’nin kullandığı hafriyat kamyonu, karşı şeride geçip iki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen kamyon sürüklenerek yol kenarında durabildi.

Kazada iki otomobildeki 6 kişi hayatını kaybederken, kamyon sürücüsünün de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, savcılığın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kullanılamaz hale gelen iki otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından otoyolun İstanbul Edirne istikametindeki trafik akışı normale döndü. Diğer yöndeki trafik ise tek şeritten sağlanıyor.

VALİLİĞİ AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliğince yapılan açıklamada, saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu’nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkisinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir hafriyat kamyonunun 2 otomobile çarptığı aktarıldı.

Kazada, 6 vatandaşın hayatını kaybettiği, 3 vatandaşın da yaralandığı belirtilen açıklamada, kaza mahalline ivedilikle jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekiplerinin sevk edildiği, her iki istikamette trafiğin tek şeritten sağlandığı kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.