15 Temmuz Demokrasi Otogarı şoför ve muavin yolcuyu dövdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 12:50

15 Temmuz Demokrasi Otogarı şoför ve muavin yolcuyu dövdü

15 Temmuz Demokrasi Otogarı şoför ve muavin yolcuyu dövdü
Son Güncelleme :

30 Aralık 2022 - 1:07

2030 Okuma

15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda bir otobüs firmasının şoförü ve muavininin yolcuyu öldüresiye dövdü anlar saniye saniye kaydedildi.

İstanbul’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda bir otobüs firmasının şoförü ve muavini, henüz bilinmeyen bir nedenle bir yolcuyla tartışmaya başladı.

 

İHA’nın haberine göre sinirlerin yükselmesiyle tartışma giderek büyüyünce otobüs firmasının şoförü ve muavini, yolcuyu öldüresiye dövdü.

O anlar kamerada

Diğer yolcular, kavgayı güçlükle ayırırken yaşananlar bir vatandaşın cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

 

Görüntülerde, şoförle yolcu arasında tartışma olduğu muavinin ise sinirlerinin gerilmesiyle yolcuyu tekme tokat dövdüğü görüldü.

 

15 Temmuz Demokrasi Otogarı şoför ve muavin yolcuyu dövdü VİDEO

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.