Kahramanmaraş’ta halk otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kaza anı kamerada | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 06:18

Kahramanmaraş’ta halk otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kaza anı kamerada

Kahramanmaraş’ta halk otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kaza anı kamerada
Son Güncelleme :

28 Aralık 2022 - 22:01

1900 Okuma

Minibüs ile halk otobüsünün çarpışması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Karacasu Mahallesi’nde, H.I.’nın kullandığı 46 H 0278 plakalı halk otobüsü, şehir merkezi istikametinden Karataş mevkiine seyir halindeyken Veysel Uçama idaresindeki 80 GE 244 plakalı minibüsle çarpıştı.

 

Kazada sürücüler ile her iki araçta bulunan yolcular Ş.B, H.K. ve S.N. yaralanırken minibüs sürücüsü Veysel Uçama hastanede hayatını kaybetti.

Kaza anı kamerada

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

 

Görüntülerde, minibüs ve otobüsün seyrettiği, minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybederek şeridinde giden halk otobüsüne çarptığı görüldü.

 

İHA’nın haberine göre; kaza sonrası soruşturma sürüyor.

 

Kahramanmaraş’ta halk otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kaza anı kamerada VİDEO

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.