Komşularını tehdit edip duvarlarına dışkı sürdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 06:29

Komşularını tehdit edip duvarlarına dışkı sürdü

Komşularını tehdit edip duvarlarına dışkı sürdü
Son Güncelleme :

26 Aralık 2022 - 16:53

880 Okuma

Antalya’nın Alanya ilçesinde Komşularının duvarlarına tehdit sözleri yazıp dışkı süren kadın sınır dışı edildi.

İran uyruklu A.Y.,komşularının daire duvarlarına çeşitli tehdit sözleri yazdı. Aynı zamanda dışkı sürdüğü daire kapılarının önünde ateş yakarak çöplerini attı.

Apartman sakinlerinin sosyal medyada paylaştığı görüntülerin ardından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Görüntülerde kadının yaptıkları saniye saniye kaydedilirken, görenleri hayrete düşürdü. Kapılara çöpler atıp yazılar yazan kadının, ateş yakarak güvenlik kameralarına zarar verdiği görülüyor.

EV ARKADAŞIYLA BİRLİKTE SINIR DIŞI EDİLDİ

Yürütülen soruşturma çerçevesinde A.Y. hakkında “kişilerin huzur ve sükununu bozma”, “mala zarar verme” ve “tehdit” suçlarından adli işlemler başlatıldı.

Akıl sağlığının yerinde olmadığı tespit edilen A.Y., Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözlem altına alındı.

Başsavcılık tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Şüpheli A.Y. ve aynı konutta oturan R.T.’nin yabancı uyruklu oldukları ve ikamet izin sürelerinin dolduğunun anlaşılması üzerine Alanya Göç İdaresi Müdürlüğüne bilgi verilerek, şahısların sınır dışı edilmeleri için işlemler başlatılmıştır” ifadeleri yer aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.