Zonguldak’ta narkotik suçlara yönelik uygulamada ceza yağdı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 12:17

Zonguldak’ta narkotik suçlara yönelik uygulamada ceza yağdı

Zonguldak’ta narkotik suçlara yönelik uygulamada ceza yağdı
Son Güncelleme :

25 Aralık 2022 - 19:00

460 Okuma

Emniyet Müdürlüğü tarafından narkotik suçlara yönelik uygulama gerçekleştirildi. Çok sayıda polisin görev aldığı uygulamada, narkotik köpeği “Dark” da aktif rol aldı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’nce il genelinde yapılan narkotik suçlara yönelik uygulamada özellikle sahil bandı, otoparklar ve parklarda geniş çaplı kontroller yapıldı.

 

Bin 459 kişiye GBT kontrolü yapılırken, 134 araç kontrol edildi. Toplamda 4 araca 9 bin 251 TL idari para cezası uygulandı.

4 şüpheliye işlem yapıldı

İlçelerdeki uygulamada Kdz. Ereğli’de 4 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 4 şüpheli şahsa uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

‘Dark’ aktif rol aldı

Uygulamada çok sayıda polis görev alırken, narkotik köpeği “Dark” da aktif rol alarak, uyuşturucuya geçit vermedi.

 

İHA’nın haberine göre, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulama ve denetimlerin sıklıkla devam edeceği belirtildi.

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.