Adana’da, kaza yapan motosiklet sürücüsü acı içinde yardım istedi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:48

Adana’da, kaza yapan motosiklet sürücüsü acı içinde yardım istedi

Adana’da, kaza yapan motosiklet sürücüsü acı içinde yardım istedi
Son Güncelleme :

19 Aralık 2022 - 6:21

1030 Okuma

Otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsü acı çekerek yardım isterken, paniğe kapılan diğer sürücünün kaçtığı ileri sürüldü.

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Arslanpaşa Mahallesi Fehmi Özel Türkay Caddesi pazar yeri civarındaki kavşakta, Muhammet Kurtaran idaresindeki motosiklet ile otomobil çarpıştı.

 

Yaralanan motosiklet sürücüsü, acı içinde çevredekilerden yardım istedi.

 

Otomobil sürücüsünün ise kazanın ardından paniğe kapılıp olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Soruşturma sürüyor

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İHA’nın haberine göre; polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralı sürücüyü Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor…

 

Adana’da, kaza yapan motosiklet sürücüsü acı içinde yardım istedi VİDEO

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.