Fransa’nın Fas’ı yenmesi sonrası Paris sokakları karıştı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 03:35

Fransa’nın Fas’ı yenmesi sonrası Paris sokakları karıştı

Fransa’nın Fas’ı yenmesi sonrası Paris sokakları karıştı
Son Güncelleme :

15 Aralık 2022 - 6:24

4410 Okuma

Fas-Fransa Dünya Kupası Yarı Final maçı sonrası Fransa’nın başkenti Paris’te olaylar çıktı. Polis gruba göz yaşartıcı gaz ve Toma’larla müdahale etti.

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Fransa ile karşılaşan ve 2-0 yenilerek kupada final şansını kaçıran Fas, Paris’te de büyük bir heyecanla desteklendi. Takımlarını son ana kadar adeta stattaymış gibi destekleyen Faslılar yenilgiyle birlikte büyük bir üzüntü yaşadı.

Olay çıkaran gruba polis müdahale etti

Maç esnasında oldukça sakin olan Paris sokakları, maçın bitimiyle birlikte doldu.  Taraftarlara rağmen grup bu kez tedbir almış olan polise yöneldi. Polis ise bunun üzerine gruba müdahale etti.

 

Fransa’nın Fas’ı yenmesi sonrası Paris sokakları karıştı – VİDEO

 

TOMA’lar ve göz yaşartıcı gaz kullanıldı

Bir anda savaş alanına dönen ve hiçbir şeyden habersiz maçtan çıkan kalabalık polisle olay çıkaran grubun arasında kaldı. TOMA’larla tazyikli su sıkan polis ardından göz yaşartıcı gaz kullandı. Bu durumdan çok sayıda taraftar, gazeteci ve polis etkilendi.

 

Tarşkınlık yapan grup, ara sokaklara kaçtı

Müdahale sonrası ara sokaklara dağılan yüzleri kapalı kalabalık grup, Paris’in ara sokaklarına dağılarak havai fişek patlatmaya devam ettiler. Bir süre sonra ana caddede kontrolü sağlayan polis caddeyi temizleterek yeniden trafiğe açtı.

 

 

 

 

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.