Zeytinburnu’nda para taşıyan motokuryeye silahlı gasp girişimi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:23

Zeytinburnu’nda para taşıyan motokuryeye silahlı gasp girişimi

Zeytinburnu’nda para taşıyan motokuryeye silahlı gasp girişimi
Son Güncelleme :

12 Aralık 2022 - 7:49

840 Okuma

Döviz bürosunda çalışan motosikletli kurye, iki şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Kurye, vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanmasına rağmen para dolu çantayı bırakmazken o anlar kaydedildi.

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesine bağlı Beştelsiz Mahallesi’nde, 9 Aralık Cuma günü, bir döviz bürosunun motosikletli kuryesi, bankaya yüklü miktarda para götürmeye başladı.

 

Kurye, tam o sırada, kendisini takip eden motosikletli iki kişinin saldırısına uğradı.

 

Takip edildiğini fark eden kurye, motosikletinden inip para dolu çantayla kaçmaya çalıştı. Bu sırada şüpheliler, kuryenin arkasından ateş etti.

Kurye çantayı kaptırmadı

Kurye, vücuduna isabet eden mermilerle yaralanarak yere düşerken motosikletten inen şüphelilerden biri, para dolu çantayı almaya çalıştı.

 

Yaralı kuryenin çantayı bırakmaması üzerine şüpheliler, motosiklete binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

 

O anlar kaydedildi

DHA’nın haberine göre; ambulansla hastaneye kaldırılan kuryenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Polis, gasp girişiminde bulunan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı ve gasp girişimi, güvenlik kamerası kayıtlarına girdi.

 

Çevredekiler kuryeyi, yaralı halde sokak ortasında yatarken cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

“Saldırıya uğradım, dikkat edin”

Görüntülerde, yaralı kuryenin cep telefonu ile iş arkadaşlarını arayarak, “Saldırıya uğradım, dikkat edin.” dediği duyuluyor.

 

Zeytinburnu’nda para taşıyan motokuryeye silahlı gasp girişimi VİDEO

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.